dekolaser.ro

Conditii livrare si plata

Puteti realiza plata in doua moduri. Alegeti-l pe cel mai convenabil dintre acestea:

  • Plata ramburs prin FanCourier (recomandat)
  • Transfer bancar (ideal pentru persoanele juridice).
  • Plata prin card (recomandata pentru persoane fizice)

Plata ramburs prin Fan-Courier. Comanda se achita in momentul in care veti primi coletul de la reprezentantul Fan-Courier. Utilizand aceasta metoda, va trebui sa platiti doua lucruri: in primul rand rambursul coletului (suma exacta a comenzii), iar in al doilea rand, transportul coletului, care va fi platit la destinatie.  Folosind aceasta metoda, puteti face livrarea la orice locatie (acasa, serviciu, etc). Nu este nevoie ca adresa de expeditie sa coincida cu adresa de livrare.

Costul de livrare este de 30.00 RON pentru comenzi pana in limita a 2 kg/colet.

Transfer bancar - metoda preferata. Metoda de plata preferata de clientii cu persoanalitate juridica. Transferul bancar se va efectua conform facturii primite pe mail, originalul facturii fiind prezent in colet. Comanda va fi procesata dupa ce primim confirmarea platii pe email. Factura nu va contine si plata transportului (prin una din cele doua metode disponibile), in acest mod coletul ajungand la dvs cu obligatia platii taxelor de transport.

Plata online cu cardul. Este o metoda de plata preferata de clientii persoane fizice si este realizata prin sistemul MobilPay (al Netopia Payments). Plata se efectueaza automat. Tranzactia urmeaza sa fie confirmata printr-un e-mail pe adresa asociata contului tau de utilizator.

In cazul Platii prin Card, livrarea produselor va fi realizata prin FanCurier astfel:

  • in termen de maxim 48 ore pentru comenzile realizate in interiorul saptamanii: luni 09.00 -vineri: 15.00
  • in termen de maxim 72 ore pentru comenzile realizate intre weekend

Atentie: functie de locatia dvs, sau de sarbatorile legale, poate exista o intarziere de maxim 24 ore (functie de modalitatea de lucru a curierului, sau politicile acestuia).

 

Date pentru transfer bancar:

  • SC Magic Moment Events SRL, cu adresa in Sibiu, strada Liliacului, Nr 13B
  • NR.R.C./AUT: J32/433/2015 CUI: 34486453
  • Cont IBAN Ron: RO53 INGB 0000 9999 0500 8358
  • Banca: ING Bank Sibiu

 

*Conditii livrare Gratuita:

Oferim transport gratuit pe teritoriul Romaniei, in locatiile principale din reteaua Fan Courier (detalii aici), peste comenzi a caror valoare depaseste cumulat pragul de 350 Lei.

Totusi, in situatia in care, locatia Dvs nu este inclusa in localitatile principale Fan Courier, este posibil sa existe un cost suplimentar al curierului conform grilei lor de tarife.

Pentru detalii suplimentare referitoare la conditiile de livrare, plata si retur, puteti consulta termenii si conditiile acestui website.